Uppdaterad 2023-05-16 / EM

Senaste nytt

Tävling i Båstad 25-28/6
Det går en juniortävling i Båstad som är rankinggrundande (samma som Robert Karlsson). Den spelas på Bjäre GK, Torekovs GK, Åkagårdens GK och Båstad GK. Startavgiften är 1295 kr som inkluderar startavgift, greenfee avslutningslunch samt polett och vagn på samtliga banor. Vi kommer att åka ner och vara där dessa dagar och hoppas så klart att det är fler från Viksberg som vill med. Ni kan läsa mer om tävlingen på http://juniorgolfbastad.se/
/Elenor

Stort grattis säger vi till Leo Carlsson som igår vann på Svenska juniortouren på Salem och därmed har en uppflyttningsplats till div 2 nästa omgång, grattis säger vi även till Viktor Jemseby som i dag tävlade Svenska juniortouren på Viksberg tog en andra plats och därmed också får en uppflyttningsplats till div 2. Grattis säger vi även till Billy Danielsson som tog en andra plats på Rookietouren på Viksberg i dag. Och sist men inte minst bra kämpat alla Viksbergare som deltog och föräldrar som hjälpte till på tävlingen!
/Elenor

Ingen träning på måndag då banan fortfarande är stängd, vi satsar på att kunna starta igång den 24/4 i stället.

Den 29:e mars avslutade vi vinterträningen på Golf Lounge med lite fika och simulatorgolf på bana. Nu laddar vi om för vårsäsongen som drar igång den 17:e april. Maila gärna om ni vill vara med och träna nu i vår-sommar så vi vet hur många vi blir.